O nas

Sindian Underground se od leta 2006 ukvarja z organizacijo prireditev, predvsem koncertov mednarodno uveljavljenih izvajalcev. Področje delovanja so večinoma alternativne glasbene smeri: rock, metal, hardcore, punk, reggae, ska, jazz, funk in še nekatere druge.

Delo naše skupine je profesionalno v vseh fazah: načrtovanje, promocija, izvedba in postprodukcija. Z večletnim delom na področju organizacije prireditev smo oblikovali uspešne promocijske kanale - fizične in virtualne. Pripravljeni smo se spoprijet z najzahtevnejšimi prireditvami, pomagati in svetovati pri načrtovanju in realizaciji le-teh. Predvsem pa smo ponosni, da je ekipa sestavljena iz ljudi, ki jim delo na projektih pomeni več, kot le delo. Je življenski stil in predanost.

Naše korenine izhajajo iz kluba MC Pekarna v Mariboru, kjer smo se kalili na manjših projektih že od leta 1994. Odločitev, da pričnemo z organizacijo prireditev večjih skupin je nastala sama po sebi. Z manjšimi projekti smo namreč pripomogli k razvoju scene v Sloveniji in obiskovalci naših prireditev so želeli več, kot spremljati le domačo glasbeno sceno.

Po prvih "večjih" koncertih in odličnim odzivom publike smo se odločili, da ustanovimo sekcijo Sindian Underground (Sindian = Slovenian Indian) in nadaljujemo delo pod tem imenom.

 

Danes smo ena najbolj aktivnih organizacij v Sloveniji, ki se ukvarjamo z organizacijo prireditev. Številne reference, dolgoletne izkušnje in prijateljski odnosi z ostalimi organizatorji nam dajejo nov zagon, vsak projekt pa je velik oseben in strokoven izziv.

Fizično smo osredotočeni na področje Slovenije in Hrvaške.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene